X
مشاوره نیاز دارید؟

پاسخگویی تلفنی
02144163647
09211843772

ارسال پیام در تلگرام
تماس تلفنی پیام در تلگرام

گروه غذا و دارو



ISO 22000( سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی)

سیستمی جهت حصول اطمينان از ايمني مواد غذايي درطول زنجيره مواد غذايي تا مرحله مصرف نهايي مدون شده است بطوریکه در طول زنجيره مواد غذايي تمام خطرات ايمني مواد غذايي شناسايي و به طور مناسب در هر مرحله كنترل مي گردد .
دستاوردها و مزایای سیستم مدیریت کیفیت در صنعت مواد غذایی ISO22000:2005
طراحي ، استقرار ، اجرا ، حفظ و به روزآوری توليد محصول ايمن براي مصرف كننده بر اساس موردمصرف .
 
انطباق با الزامات قانوني و دولتي موجود را كه مرتبط با ايمني مواد غذايي هستند به اثبات رساند. 
افزايش رضايت مشتري با ارزيابي و تشخيص نيازمندي هاي آنان .
ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ايمني مواد غذايي با تأمين كنندگان ، مشتريان و ديگر بخش هاي موجود در زنجيره مواد غذايي .
 
تطابق با خط مشي ايمني مواد غذايي تعريف شده سازمان . 
 
اثبات تطابق و اجراي الزامات استاندارد به ديگر سازمان ها.

 

HACCP (تجزیه وتحلیل خطر ونقطه کنترل بحرانی)


یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد.

HACCP  را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کار های عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی(از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی ) دارای کار برد بوده و با استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیند های غذایی اطمینان حاصل می گردد.

از دیدگاه کاربردی ، HACCP کلیه خواسته های Good Manufacturing Practices) GMP) و

Good Hygiene Practices ) GHP)  را در بر گرفته وتمامی جنبه های بهداشت مواد غذایی را تحت پوشش قرار میدهد.

امتیازات سیستم HACCP علاوه بر تامین ایمنی مواد غذایی و سازگاری آن با سیستم مدیریت کیفیت کمک به توسعه تجارت جهانی از طریق افزایش اعتماد به ایمنی مواد غذایی می باشد. به کمک استقرار این سیستم از افت سطح کیفیت بهداشتی محصول به نحو برنامه ریزی شده و سیستماتیک جلو گیری بعمل می آید ، به نحوی که  فرآورده های غذایی هیچگونه خطری برای مصرف کننده به همراه نداشته باشد. 

 

دسترسي سريع

برخي از مشتريان ما


اعتبارنامه / مشارکت