ISO 20635:2018 & ISO 20636:2018 آزمایشات کیفی بروی مواد غذاییReviewed by مدیریت سایت on Apr 21Rating:

ISO 20635:2018 & ISO 20636:2018 آزمایشات کیفی بروی مواد غذایی

یکی از گروه های مواد غذایی که به شدت مورد آزمایشات دقیق قرار می گیرد، شیر خشک نوزاد و غذاهای مخصوص پزشکی می باشند تا اطمینان حاصل شود که آن ها همان ترکیباتی هستند که تولید کنندگان می گویند .

استانداردهای بین المللی جدید برای کمک به برآوردن نیازهای کارخانجات تولیدی منتشر شده است . بدیهی است که تولیدکنندگان شیرهای خشک نوزادان باید به مقررات جامع علمی و استانداردهای بین المللی مانند کدکس پایبند باشند تا اطمینان حاصل شود که ترکیب موادغذایی مشخص شده ی محصول دقیق است.

کدکس برنامه استانداردهای غذایی مشترکی توسط سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی مطابق با استانداردهای بین المللی مواد غذایی می باشد که سلامت مصرف کننده را حفظ و شیوه های منصفانه در تجارت مواد غذایی را ترویج می نماید .

دواستاندارد جدید بین المللی جدید برای تایید انطباق چنین محصولاتی با قوانین برچسب گذاری برای مواد مغذی منتشر شده است.

ISO 20635:2018

غذای نوزاد و مواد مغذی افراد بالغ برای تعیین حدود ویتامین سی توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به همراه آشکارسازی پرتوفرابنفش می باشد.

ISO 20636:2018

غذای نوزادان و مواد مغذی افراد بالغ برای تعیین حدود ویتامین دی توسط کروماتوگرافی مایع به وسیله طیف سنجی جرمی می باشد.

این استانداردها برای حمایت از استانداردهای بین المللی کدکس برای شیر خشک و غذاهای خاص پزشکی نوزادان می باشند.

در مقیاس جهانی می توان آن ها را به عنوان روش های مرجع برای حل اختلافات مورد استفاده قرار داد.
آن ها به این دلیل توسعه یافتند که هیچ استانداردی به طور کامل مورد توافق و هماهنگی بین المللی از این نوع وجود نداشت و بنابراین به ایمنی و کیفیت محصولات برای مصرف کنندگان و همچنین به تسهیل تجارت آن ها در بازار جهانی کمک خواهد کرد .

این استانداردها برای تنظیم کنندگان و آزمایشگاه های تجاری و همچنین تولیدکنندگان شیرخشک نوزادان و محصولات لبنی مورد استفاده قرار می گیرد.

گردآوری و ترجمه : الهه تقی زاده
منبع: سایت ایزو