ISO 2169:1981 شرایط فیزیکی در سردخانه هاReviewed by مدیریت سایت on Apr 21Rating:

ISO 2169:1981 میوه ها و سبزیجات – شرایط فیزیکی در سردخانه ها – تعاریف و اندازه گیری

این استاندارد در سال ۲۰۱۴ مورد بازبینی و تایید قرار گرفته است. بنابراین این نسخه فعلی باقی می ماند.

این استاندارد فاکتورهای فیزیکی که معمولا در سردخانه های صنعتی استفاده می شوند مانند دما، رطوبت نسبی، نسبت گردش هوا، سرعت تغییر هوا، و اطلاعات مربوط به اندازه گیری آنها شامل ابزار مناسب را فراهم می کند.

استانداردهای بین المللی که آماده سازی شده اند و یا در مرحله آماده سازی هستند در مورد شرایطی که سبب می شود میوه ها و سبزی ها را در سردخانه نگهداری کنند، به مقادیر بهینه فاکتورهای فیزیکی که در عمل صنعتی به کار می روند از قبیل درجه حرارت، رطوبت نسبی، نسبت هوا به گردش، سرعت تغییر هوا اشاره می کنند.

عملیات ذخیره سازی نشان داده‌است که تعاریف این عوامل فیزیکی باید شفاف بوده و یا تکرار شود تا از سردرگمی مکرر اجتناب شود (برای مثال، بین درجه‌حرارت اعمال‌شده به تولید و یا بین نسبت گردش هوا و نرخ تغییر هوا).

سرانجام، ضروری است که کاربران را در مورد مشکلات که در اندازه گیری فاکتورهای فیزیکی خاصی رخ می دهد، اطلاع دهند.

استانداردهای بین‌المللی مربوط به سردخانه میوه‌ها و سبزیجات که از این سند الهام‌گرفته اند، برای کاربران سردخانه در نظر گرفته می‌شوند. این استاندارد، مقادیری را فراهم می‌آورد که به اندازه کافی دقیق و آسان برای استفاده هستند.

منبع : https://www.iso.org/standard/6964.html
مترجم : الهه تقی زاده بهجتی