رفتن به محتوا

دوره آموزشی
بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

خانه » دوره های آموزشی » بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی
تاریخ برگزاری : 8 اسفند 1401
شیوه برگزاری دوره :
حضوری
مدت دوره : یک روزه
شهریه دوره : 890000 تومان
دوره آموزشی بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

امروزه ایمنی مواد غذایی در صنایع غذایی یک نگرانی جهانی است. به همین خاطر شرکت‌های صنایع غذایی استانداردهای مواد غذایی مثل ایزو 22000 با رویکرد ایزو 9001 مدیریت ایمنی مواد غذایی و HACCP برای تضمین ایمنی مواد غذایی در تمام سطوح ترکیب می‌کنند. شرکت در دوره‌هایی مانند دوره آموزشی بهبود نگرش در صنایع غذایی، شرکت‌های فعال در حوزه صنایع غذایی را قادر می‌سازد تا استانداردهای رایج صنایع غذایی را به بهترین نحو رعایت کنند و با فرا رفتن از این سطح و اخذ گواهینامه‌های جدید ایمنی مواد غذایی در جهت بهبود نگرش خود تلاش کنند. در دوره آموزشی بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی، متخصصان عملیاتی و استادان باتجربه، دانش روز را به شرکت‌های پیشرو در صنعت مواد غذایی انتقال می‌دهند تا با ایجاد تغییر در نگرش افراد، به افزایش کیفیت مواد غذایی و ایمنی آن‌ها کمک کنند.

سرفصل‌های دوره

در این دوره سرفصل‌ها زیر با جزییات کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد:

1.اصول و مفاهیم بهبود در صنایع غذایی و عوامل تاثیرگذار آن

اصول صنایع غذایی شامل مفاهیم تئوری و عملی در این حوزه است که به بخش‌های مختلفی از جمله عملیات تولید مواد غذایی، آماده‌سازی مواد اولیه و… تقسیم‌بندی می‌شود. شیوه‌های تولید خوب (GMP)، استانداردهایی مثل ایزو 22000 و تجزیه ‌و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP)، بخش مهمی از سیستم ایمنی مواد غذایی هستند که با عملکرد همزمان خود، به صورت پایه‌ای برای تولید غذای ایمن عمل می‌کنند. این موارد جزو استانداردهای ملی و بین‌المللی هستند که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده‌اند و شامل شرح جزییات بسیاری از رویه‌ها از جمله موارد زیر هستند:

  • تمیزی کارخانه تولیدی
  • نگهداری کافی از تجهیزات تولید
  • استفاده از مواد شیمیایی مناسب در داخل و اطراف کارخانه تولید مواد غذایی
  • شناسایی و ذخیره‌سازی اصولی زباله
  • کنترل آلودگی اجسام خارجی در محصول نهایی
  • و…

2.بهبود شرایط طراحی کارخانه با استفاده از الزامات استاندارد ملی و بین‌المللی

تقاضای مصرف‌کنندگان، زنجیره‌های خرده‌فروشی و عوامل متعدد دیگری موجب شده تا تولیدکنندگان مواد غذایی در جهت بهبود شرایط طراحی کارخانه قدم بردارند و بتوانند با بهره‌مندی از الزامات استاندارد ملی و بین‌المللی، تجهیزات بازرسی مواد غذایی بهتر و قابل‌اعتمادتری را برای تضمین ایمنی و کیفیت محصولات خود به‌کار بگیرند.

3.بهبود استراتژی‌های سازمانی در صنایع غذایی

بهبود استراتژی‌های سازمانی در صنایع غذایی یکی دیگر از مواردی است که در بهبود نگرش در صنایع مواد غذایی موثر است. بررسی مجدد استراتژی‌های سازمانی زنجیره تامین مواد غذایی از جمله روند تولید، ذخیره‌سازی، توزیع و بسته‌بندی موجب تغییر نگرش و بهره‌مندی از رویکردهای استانداردهای ملی و بین‌المللی می‌شود، به همین دلیل این موارد باید توسط مدیران، متخصصان این حوزه و کارکنان سازمان مورد بررسی قرار بگیرد.

4.تدوین برنامه ارتقا بهداشتی زیرساخت‌ها با استانداردسازی روش‌ها و رویه‌های اجرایی

تدوین برنامه ارتقا بهداشتی زیرساخت‌ها مطابق با استانداردسازی رویه‌ها از طریق دریافت گواهینامه‌های جهانی یا ملی خاص ایمنی مواد غذایی امکان‌پذیر است. هدف از ارتقا بهداشتی زیرساخت‌ها، تضمین سطح بالایی از حفاظت از جان و سلامت انسان و حمایت از منافع مصرف‌کنندگان است. علاوه‌براین، اطمینان از جابه‌جایی اصولی مواد غذایی مطابق مقررات و استانداردهای ملی و بین‌المللی صنایع غذایی سلامتی مصرف‌کنندگان را تضمین می‌کند. در نظر گرفتن چنین اقداماتی در صنایع غذایی، سلامت و رفاه حیوانات، گیاهان و محیط‌زیست را نیز تامین می‌کند.

5.شناسایی روش‌های پایش و ارزیابی انطباق با استانداردهای صنایع غذایی

آگاهی از اصول بهبود صنایع غذایی، بهبود طراحی کارخانه بر اساس الزامات استانداردها، بهبود استراتژی‌های سازمانی و ارتقا زیرساخت‌ها در صورتی موثر خواهند بود که روش‌های مناسب پایش و ارزیابی آن‌ها به‌درستی تعیین شوند. با ارزیابی صحیح عملیات و بررسی تطابق آن با استانداردهای صنایع غذایی، به‌راحتی می‌توان فهمید که سازمان در جهت درستی حرکت می‌کند یا نیاز به بازبینی مجدد دارد.

مزایای شرکت در دوره

شرکت در این دوره آموزشی مزایای مختلفی برای افراد و سازمان‌های مربوط به صنایع غذایی دارد که عبارتند از:

  • تضمین کیفیت، قابلیت اطمینان و ایمنی مواد غذایی تولیدی
  • کاهش هزینه‌های تولید
  • بهبود شهرت شرکت و افزایش وفاداری به برند
  • کاهش بیماری‌های ناشی از مواد غذایی
  • مشاغل با کیفیت بهتر و ایمن‌تر در صنایع غذایی
  • استفاده از بهترین منابع
  • کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی
  • مدیریت سیستماتیک برنامه‌ها
  • مبنای معتبر برای تصمیم‌گیری‌ها
  • کنترل متمرکز اولویت‌ها
  • توسعه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

این دوره مناسب چه کسانی است؟

دوره آموزشی بهبود نگرش در صنایع غذایی برای دسته‌بندی‌های زیر مفید واقع خواهد شد:

  • مدیران ارشد شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدکننده مواد غذایی
  • مسئولین فنی شرکت‌های صنایع غذایی
  • مدیران کنترل کیفیت شرکت‌های صنایع غذایی
  • افرادی که به دنبال بهبود و استانداردسازی روندهای تولید در کارخانه‌های صنایع غذایی هستند

جزییات برگزاری دوره

  • تاریخ برگزاری: 8 اسفند 1401
  • ساعت برگزاری: از ساعت 8:80  تا 16:30
  • محل برگزاری: ساختمان فناوری اطلاعات –شهرک صنعتی عباس اباد

پس از این دوره، گواهی‌نامه بین‌المللی معتبر از شرکت qcb ایتالیا و گواهینامه آموزشی از سازمان غذا و دارو به شرکت‌کنندگان اعطا می‌گردد.

دوره های آموزشی مرتبط
اتمام دوره
دوره آموزشی تشریح الزامات، مستندسازی و ممیزی داخلی سیستم مدیریت آموزش ISO 10015:2019

تشریح الزامات استاندارد مدیریت موثر فرایند آموزشی ISO 10015:2019

یک روزه ساعت
اتمام دوره
دوره آموزشی مبانی ممیزی داخلی براساس ISO 19011:2018

مبانی ممیزی داخلی براساس  ISO 19011:2018

یک روزه ساعت
دوره آموزشی بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

یک روزه ساعت
آسیب شناسی منابع انسانی

آسیب شناسی منابع انسانی

یک روزه ساعت
سرممیزی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001:2015

سرممیزی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001:2015

یک روزه ساعت
ایمنی در انبارها

ایمنی در انبارها

یک روزه ساعت
ثبت نام