رفتن به محتوا

دوره آموزشی
آداب پذیرایی و تشریفات

خانه » دوره های آموزشی » آداب پذیرایی و تشریفات
تاریخ برگزاری :
شیوه برگزاری دوره :
مدت دوره :
شهریه دوره : تومان
Error: the field format must contains "%s".
آداب پذیرایی و تشریفات

عنوان : آداب پذیرایی و تشریفات

مخاطبان :

مدیران و کارکنان بخش تشریفات هتل ها – سالن ها – انواع شرکت ها – نیروهای خدماتی شرکت ها – گارسون ها و نیروهای تشریفات و پذیرایی تمامی رستوران ها و تمامی افراد علاقه مند

هدف :

افزایش آگاهی و دانش افراد به تشریفات و پذیرایی – آشنای با روش ها و اصول چیدمان میز – آشنایی با اصول میزارایی حرفه ای – افزایش رضایت مشتریان از رستورانو آشنایی با اصول نوین پذیرایی

محتوای دوره :

آشنایی با اهمیت تشریفات و پذیرایی
آشنایی با ویژگی های شخصیتی مسئول تشريفات و پذيرايي
آشنایی با آداب و معاشرت مناسب در شغل مورد نظر
آشنایی با اصول بهداشت پذیرایی
آشنایی با رعایت بهداشت فردی
آشنایی با اصول پذیرایی در جلسات
آشنایی با نحوه چیدمان میز جلسات
آشنایی با روش های مختلف چیدمان میز و صندلی در رستوران ها
آشنایی با انواع روش های پذیرایی
آشنایی با روش های حمل ظروف در پذیرایی
آشنایی با زمان مناسب جهت پذیرایی
آشنایی با پوشیدن لباس فرم تمیز و مرتب جهت پذیرایی
آشنایی با چیدمان اصولی میز ناهار
آشنایی با انواع روش های میز آرایی
آشنایی با نحوه سرو نوسیدنی ها – پیش غذا – دسرها و غذای اصلی
آشنایی با زمان مناسب جمع آوری ظروف پس از پذیرایی و ناهار
آشنایی با روش های ارتباطات موثر و کارآمد
آشنایی با خدمت رسانی اصولی
آشنایی باروندهای بهبود رضایت مشتریان
آشنایی با نیازهای مشتریان
آشنایی با تعهد و علاقه مندی در خدمت رسانی
آشنایی با ویژگی های یک سرویس خوب و با کیفیت
آشنایی با خصوصیات رفتار شایسته و اخلاق کار
آشنایی با فنون نوین پذیرایی
آشنایی با تشریفات داخلی و خارجی
آشنایی با نحوه پذیرایی جلسات توسط افراد آراسته
آشنایی با برخورد با مشتری ناراضی
آشنایی با نحوه استقبال از مشتری در بدو ورود به رستوران

محل برگزاری :

آکادمی QCB ITALIA
درون سازمانی

دوره های آموزشی مرتبط
اتمام دوره
دوره آموزشی تشریح الزامات، مستندسازی و ممیزی داخلی سیستم مدیریت آموزش ISO 10015:2019

تشریح الزامات استاندارد مدیریت موثر فرایند آموزشی ISO 10015:2019

یک روزه ساعت
اتمام دوره
دوره آموزشی مبانی ممیزی داخلی براساس ISO 19011:2018

مبانی ممیزی داخلی براساس  ISO 19011:2018

یک روزه ساعت
دوره آموزشی بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

یک روزه ساعت
آسیب شناسی منابع انسانی

آسیب شناسی منابع انسانی

یک روزه ساعت
سرممیزی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001:2015

سرممیزی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001:2015

یک روزه ساعت
ایمنی در انبارها

ایمنی در انبارها

یک روزه ساعت
ثبت نام