رفتن به محتوا

دوره آموزشی
ایمنی و کیفیت در زنجیره تامین غذا

خانه » دوره های آموزشی » ایمنی و کیفیت در زنجیره تامین غذا
تاریخ برگزاری :
شیوه برگزاری دوره :
مدرس :
مدت دوره :
شهریه دوره : تومان
ایمنی و کیفیت در زنجیره تامین غذا

مخاطبان :

مدیران ارشد مدیران تولید – مدیران کنترل کیفی – مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی – مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو – دانشجویان مهندسی صنایع غذاییو تمامی افراد علاقه مند

هدف :

آشنایی کارکنان واحدهای مواد غذایی با ایمنی و کیفیت در بسته بندی – نگه داری و ذخیره سازی در انبار و سردخانه به طور مناسب و ردیابی اصولی مواد غذایی می باشد.

محتوای دوره :


مدیریت کلان زنجیره تامین غذا
ایمنی و کیفیت در فرآوری و تبدیل مواد غذایی خام
ایمنی و کیفیت در بسته بندی مواد غذایی
آشنایی با اصول انبارداری مواد غذایی
روش های بسته بندی مدرن در مواد غذایی
آشنایی با روش های نگه داری مواد غذای در سردخانه
آشنایی با متدهای ذخیره سازی مناسب مواد غذایی
ایمنی و کیفیت در فروش مواد غذایی
اصول پایش و ردیابی در زنجیره مواد غذایی

محل برگزاری :

آکادمی QCB ITALIA
درون سازمانی

دوره های آموزشی مرتبط
دوره مدیریت منابع انسانی
دوره تحول و تکامل مدیریت منابع انسانی
8 ساعت
مهندس آتشکار
ارزیابی ریسک و شناسایی مخاطرات
ارزیابی ریسک و شناسایی مخاطرات
ساعت
بازرسی فنی
بازرسی فنی
ساعت
اتمام دوره
مدیریت پروژه PMBOK : 2012
مدیریت پروژه PMBOK : 2012
ساعت
اتمام دوره
آداب پذیرایی و تشریفات
آداب پذیرایی و تشریفات
ساعت
خدمات آموزشی ISO 29990:2010
خدمات آموزشی ISO 29990:2010
ساعت
ثبت نام