رفتن به محتوا

دوره آموزشی
سیستم های مدیریت ایمنی و اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی

خانه » دوره های آموزشی » سیستم های مدیریت ایمنی و اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی
تاریخ برگزاری :
شیوه برگزاری دوره :
مدت دوره :
شهریه دوره : تومان
سیستم های مدیریت ایمنی و اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی

امروز بحث کیفیت در روند تولید محصولاتی مانند مواد غذایی، صنایع دارویی و دستگاه‌های پزشکی یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین موضوعات برای سازمان‌ها و مراکز تولیدی است. در همین راستا توجه و آشنایی با اصول gmp که عبارت است از عملیات تولیدی «خوب» و بخشی از یک سیستم کیفی محسوب می‌شود، اهمیت ویژه‌ای دارد. این بخش به تولید و آزمایش مواد دارویی فعال، محصولات دارویی، مواد غذایی و ابزار و دستگاه‌های پزشکی می‌پردازد.

در واقع آشنایی با اصول gmp هم در گروه استانداردها و گواهینامه‌های بین‌المللی مواد غذایی و هم تجهیزات پزشکی گنجانده می‌شود. اما سوال اصلی این است که GMP چیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت جی‌ام‌پی‌ها را می‌توان استانداردها و دستوراتی دانست که تمامی ابعاد تولیدی و آزمایشات پس از تولید را دربرمی‌گیرند. این دستورالعمل‌ها به مدیران کیفی کمک می‌کند تا تمامی جنبه‌ها را بررسی کرده و از کیفیت محصول مورد نظر اطمینان حاصل کنند. تاثیرات مثبت این دستورا‌لعمل‌ها امروز بر مدیران کیفی پوشیده نیست و طی این فرآیندها مسیر را برای رسیدن به پیشرفت و موفقیت هموار می‌سازد!

آشنایی با اصول gmp لازمه ورود به بازارهای جهانی و بین‌الملل

آشنایی با اصول gmp لازمه ورود به دنیای بازارهای بین‌المللی و جهانی است. اکثر کشورها در بحث واردات قوانینی دارند که به موجب آن تمامی شرکت‌های سازنده دارو، مواد غذایی و تولیدات غذای دام و طیور باید از استانداردهای گواهینامه‌ GMP تبعیت کنند. این بدین معنا است که این شرکت‌های داروسازی و مواد غذایی باید دستورالعمل‌های GMP خود را مطابق با قوانین بازار کشورهای مربوطه تنظیم کنند؛ در واقع عملیات با توجه به اصول GMP و با رتبه «خوب»، مفهومی‌ست که تضمین‌کننده تمامی استانداردهای کیفیت و تولید برای ارائه به بازارهای جهانی است. به‎طور خلاصه باید گفت طرح GMP تمامی خطرات و اشکالات مرتبط به تولید مواد غذایی و دارو را به حداقل می‌رساند.

آشنایی با اصول gmp

اصول GMP به بررسی تدقیقی و حصول اطمینان در تمامی فرآیندهای بحرانی ساخت می‌پردازد. این بدین معنا است که این اصول تمامی مراحل ساخت را کنترل کرده و در آخر سازگاری و انطباق با مشخصات مربوطه را تایید می‌کند. هرگونه تغییرات که در فرآیند کیفیت محصول دارویی یا غذایی تاثیرگذار است، باید در حین اصول اخذ گواهینامه GMP مورد بررسی و تایید قرار بگیرد.

همچنین آشنایی با اصول gmp به حفظ بهداشت در آزمایشگاه‌ها و انبارها و در نتیجه خروجی محصولی کاملاً بهداشتی با توجه به پروتکل‌ها کمک می‌کند. مفاد این روش‌ها و دستورالعمل‌ها به زبانی کاملاً ساده و روشن نگارش شده‌اند. همچنین تمامی مراحل مورد نیاز تولیدات در طی فرآیند گواهینامه معتبر GMP، مستندسازی و تاریخ‌نگاری می‌شوند و در صورت بروز مشکلات و انحرافات این مستندسازی‌ها به کمک مدیران کیفی مجموعه می‌آیند.

از سوی دیگر، تمامی موارد شکایت و نقصان در مورد داروهای سطح بازار مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرند و دلایل مربوطه تحلیل می‌شوند تا از بروز آن جلوگیری شود.

دستورالعمل‌های منعطف GMP هرگز تجویزی نیستند!

در طی فرآیند آشنایی با اصول gmp آنچه باید در نظر گرفته شود این موضوع است که این دستورالعمل‌ها هیچگاه تجویزی در خصوص چگونگی تولید محصولات نیستند! بلکه روش‌های پیشنهادی GMP، اصولی هستند که باید در طی زمان فرآیند تولیدات اعمال شوند. به‌طور مثال زمانی که یک شرکت اقدام به راه‌اندازی سیستم کیفی محصولات خود می‌کند، احتمالاً روش‌های بسیار زیادی پیش‌رو دارد که می‌تواند با توجه به شرایط و پارامترها، الزامات گواهینامهGMP  را در بستر آن به وجود بیاورد. در واقع شرکت مذکور باید برای تعیین موثرترین فرآیند کیفیت تلاش کند.

دوره آموزشی سیستم‌های مدیریت ایمنی و اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی

دوره آموزشی سیستم‌های مدیریت ایمنی و اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی یکی از دوره‌های مفید و کارآمد درون سازمانی آکادمی QCB ITALIA است. هدف از برگزاری این دوره آشنایی افراد با اصول و مبانی GMP در کارخانجات و کارگاه‌های مواد غذایی – آشنایی با اصول بهداشتی کارکنان – همچنین آشنایی با روش‌های کالیبراسیون و گواهی‌های کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی و ماشین‌آلات است.

مخاطبین این دوره شامل افراد زیر می‌شود:

  •  مدیران ارشد و مدیران تولید
  •  مدیران کنترل کیفی
  • مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه‌های مواد غذایی
  • مشاوران و ممیزان سیستم‌های مدیریتی ایزو
  • دانشجویان مهندسی صنایع غذایی گرایش‌های شیمی‌، کشاورزي، کنترل کیفیت و بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • تمامی افراد علاقه‌مند

محتوای دوره آموزشی سیستم‌های ندیری ایمنی و اصول GMP در بحث صنایع غذایی شامل چه مواردی می‌شود؟

  • مروری بر الزامات ISO22000: 2018
  • ویژگی هاي مواد اولیه، بسته‌بندي و محصول نهایی
  • ساختمان بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • آشنایی با شرایط مناسب محل استقرار کارخانه
  • شرایط ایمنی انبار و كنترل عملکردها از قبیل دما و رطوبت انبار
  • اصول بهداشت صحیح فردي
  • آشنایی با روش‌های شستشو و ضد عفونی C&D
  • آشنایی با کالیبراسيون تجهیزات آزمایشگاهی و گواهی‌های کالیبراسیون
  • كنترل فرآیند و تولید مواد غذایی
  • آشنایی با روش‌های کنترل جانوران موذی Pest Control
دوره های آموزشی مرتبط
اتمام دوره
دوره آموزشی آشنايي با نظام آراستگی محیط کار 5S

آشنایی با نظام آراستگی محیط کار 5S

یک روزه ساعت
اتمام دوره
دوره آموزشی بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

بهبود نگرش در صنایع غذایی با رویکرد استاندارد ملی و بین‌المللی

یک روزه ساعت
اتمام دوره
آسیب شناسی منابع انسانی

آسیب شناسی منابع انسانی

یک روزه ساعت
اتمام دوره
سرممیزی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001:2015

سرممیزی سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001:2015

یک روزه ساعت
مبانی ارگونومی و آنتروپومتری

مبانی ارگونومی و آنتروپومتری

ساعت
اتمام دوره
مدیریت برنامه ریزی و کنترل پروژه

مدیریت برنامه ریزی و کنترل پروژه

ساعت
ثبت نام