استاندارد HALAL (غذای حلال)
با دریافت این تاییدیه سازمان قادر به برقراری ارتباط با بیش از ربع جمعیت دنیا از طریق کسب موقعیت استثنایی صادرات به متقاضیان غذای حلال در سراسر دنیا خواهد بود. با توجه به بالا بودن جمعیت مسلمان جهان، ارزش مالی این بازار بسیار بالا خواهد بود.
تاییدیه حلال با اعمال قوانین بسیاردقیق و سخت گیرانه در زمینه رعایت اصول بهداشتی فردی مورد نیاز، علاوه بر تاکیدات موجود در سیستم های ایمنی و تامین سلامت مواد غذایی خواهد بود.
سازمان غذا و دارو ایران در ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ در شورای عالی اداری تصویب و تشکیل شد. مسئولیت این سازمان بر عهدهٔ معاون غذا و داروی وزارت بهداشت میباشد.
شیوههای حمایت از سلامت مردم در مواجهه با فراوردههای آرایشی و بهداشتی و نیز مواد غذایی فرایند شده و راهکارهای کاهش انگیزههای قاچاق، و جلوگیری از قاچاق با پیگرد جعل آرم وزارت بهداشت روی لوازم بهداشتی و آرایشی، از سوی سازمان غذا و دارو مورد بررسی قرار دارد و نظارت و کنترل وضعیت با کمک مجامع صنفی و ارگانهای ذیربط ازجملهٔ اقدامات سازمان غذا و داروی ایران میباشد.
در حال حاضر در بسیاری از کشورهای غیرمسلمان نیز گواینامه حلال باعث دلگرمی مسلملنان ساکن در ان کشورها شده است که می توانند مواد غذایی خود را بدون دغدغه و مطابق با موازین شرعی تهیه نمایند.
برای شرکت های داخل کشور نیز این گواهینامه می تواند باعث افزایش اعتبار شرکت ها در قبال مصرف کنندگان خود باشد زیرا این تعهد داده می شود که تمامی موارد شرعی از مراحل ابتدایی تا تکمیل ماده غذایی و در اختیار گرفتن آن برای مصرف ، رعایت شده است.
در ایران نیز کارشناسان خبره با نظارت دقیق خود بر تمامی عملیات های تولید غذای حلال باعث شده اند محصولات مطابق با قوانین شرعی در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.