دندان پزشکی – خمیردندان – الزامات ، روش های آزمون و نشانه گذاری : ISO 11609:2017
ایزو 11609:2017 الزامات لازم برای خواص فیزیکی و شیمیایی خمیر دندان را مشخص می کند و دستورالعمل هایی را برای روش های آزمون مناسب ارائه می دهد.
همچنین الزامات لازم برای مارک، برچسب زدن و بسته بندی خمیردندان ها را مشخص می کند.
این استاندارد برای مصرف روزانه خمیردندان با استفاده از مسواک کاربرد دارد ، که در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد تا بهداشت دهان و دندان را ارتقا بخشد.
الزامات کیفی و کمی خاص برای رهایی از خطرات زیستی و سمی در این سند گنجانده نشده است. این موارد در ISO 7405 [1] و ISO 10993 1 [2] تحت پوشش قرار می گیرند.
جهت آشنایی با صدور گواهینامه های ایزو می توانید با ما در ارتباط باشید.
منبع : سایت ایزو
گردآوری و ترجمه : الهه تقی زاده بهجتی