ISO 2171: 2007 غلات، حبوبات و محصولات جانبی – تعیین خاکستر حاصل از طریق سوزاندن
این استاندارد در سال 2017 مورد بازبینی و تأیید قرار گرفته است. بنابراین این نسخه فعلی است.
ISO 2171: 2007 یک روش برای تعیین خاکستر حاصل از غلات، حبوبات و محصولات خرد شده برای مصرف انسان را مشخص می کند.
منابعی که تحت پوشش هستند عبارتند از:
الف) دانه های غلات؛
ب) آرد و سمولینا؛
ج) محصولات آسیاب شده (سبوس و محصولات با سبوس بالا )؛
د) آرد غلات مخلوط (مخلوط)؛
ه) محصولات جانبی غلات به جز محصولات خرد شده؛
و) حبوبات و محصولات جانبی آن ها.
ایزو 2171: 2007 برای نشاسته و نشاسته مشتق شده کاربرد ندارد. (به ایزو ISO 3593 مراجعه کنید )، برای محصولات خوراک دام یا دانه ها (به ISO 5984 مراجعه شود) .