تفاوت استانداردهای ایزو 22000، BRC و IFS چیستReviewed by مدیریت سایت on May 15Rating:

تفاوت استانداردهای ایزو 22000، BRC و IFS چیست

مصرف کنندگان مواد غذایی امروزه نگران ایمنی مواد غذایی هستند. برای رفع نگرانی آن ها ، شرکت های دخیل در زنجیره مواد غذایی باید استانداردهای خاصی را رعایت کنند تا به مصرف کنندگان این اطمینان را بدهند که تمام مخاطرات تحت کنترل است.

ناتالی برنارد، مدیر کیفیت EUROPLASTIQUES به ما در مورد تفاوت بین چارچوب ISO 22000، BRC و IFS می گوید.

چارچوب BRC و IFS چیست؟

‘چارچوب BRC و IFS که به ترتیب توسط توزیع کنندگان بریتانیایی و آلمانی طراحی شده اند تا بتوانند نیازهای مربوط به روش ها و نتایج فرایند ایمنی مواد غذایی را تعیین کنند. با این حال، آنها برای کل زنجیره غذا مناسب نیستند.

در مورد ISO 22000

‘این استاندارد بین المللی، که امروزه در صنعت بسیار ارزشمند است، وعده روش مدیریت کیفیت را بر اساس انطباق با مقررات و خواسته های مشتریان می دهد.
نقاطی که برای چارچوب ISO 22000، BRC و IFS رایج هستند، عمل بهداشتی خوب، استفاده از سیستم HACCP و سیستم ردیابی برای شناسایی دسته های غذایی است.

اما تفاوت ها چیست؟

بر خلاف چارچوب BRC و IFS، استاندارد ISO 22000 براساس نتایج و روش ها استوار است.ایت استاندارد در سال 2005 و پس از BRC و IFS ایجاد شده است ک در سال 2018 مجددا مورد بازنگری قرار گرفته است. پس بالطبع الزامات ذکر شده در دو استاندارد پیشین را به منظور رسیدن به هدف”ایمنی غذا برای مصرف کننده ” را در بر میگیرد.
استانداردهای BRC و IFS بویژه در صنایع غذایی و کسانی که می خواهند با توزیع کنندگان کار کنند، کاربرد دارد اما در استاندارد ایز 22000 هر کسی که در زنجیره غذایی دخیل است ، می بایست این الزامات را رعایت نماید.( از مزرعه تا چنگال)

پس شما اگر بتوانبد استاندارد ایزو 22000 را استقرار دهید ، می توانید هر کاری را انجام دهید!

این استاندارد بین المللی مربوط به همه کسانی است که در زنجیره غذایی دخیل هستند. ایزو 22000 یک وظیفه را برای نتایج ارائه می دهد نه روش هایی برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی. این یک رویکرد داوطلبانه است که بر اساس الزامات جمعی و بین المللی است.

 

 

صدور گواهینامه ایزو

آکادمی آموزشی

دانستی های ایزو