گواهینامه ایزو 9001 برای رستورانReviewed by مدیریت سایت on May 25Rating:

گواهینامه ایزو 9001 برای کسب و کار شما در رستوران

اعمال اصول حاکم بر صدور گواهینامه ایزو 9001 برای کسب و کار شما در رستوران به شما اجازه می دهد تا به طور صریح QMS یا سیستم مدیریت کیفیت خود و نیز عملیات خود را توسعه دهید. هم چنین توانایی رستوران شما را بهبود می‌بخشد تا نیازها و خواسته‌های مشتری را برآورده کند.
QMS یا ایزو 9001 برای کسب و کار شما در رستوران همچنین می تواند درآمد و سود را افزایش دهد . بنابراین، یکی از نیازهای کسب و کار رستوران شما گواهینامه ایزو 9001 است. نشان دادن تعهد واقعی به کیفیت محصول و خدمات می تواند سنت کسب و کار شما را تغییر دهد زیرا کارکنان سازمان ضرورت بهبود را می دانند.

اصول مدیریت کیفیت در صنعت غذا و نوشیدنی

همه این اصول نقش اساسی در موفقیت کلی مدیریت کیفیت در صنعت غذا و نوشیدنی دارند.
۱. کنترل مواد خام

مواد خام عبارت است از موادی که برای تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. میوه‌ها و سبزیجات مستقیماً از مزرعه وارد این رده می‌شوند و در این گروه گنجانده می شوند. این امر همچنین شامل محصولاتی مانند مرغ، تخم‌مرغ، و محصولات لبنی، گاو، خوک و گوسفند نیز می‌شود. ماهی های آب شیرین و دریایی نیز به عنوان مواد خام در صنایع غذایی مورد توجه قرار می گیرند.
کنترل مواد اولیه مستقیما بر کنترل فرآیندهای تاثیر می گذارد که در آن هر دو رهنمودهای کیفیت را رعایت می کنند.

2. کنترل فرآیند

این دستورالعمل مربوط به روش تولید مواد غذایی است. در نهایت، اقدامات احتیاطی همراه با اقدامات اصلاحی و تکنیک های پیشگیرانه می توانند به سادگی طیف خاصی از نگرانی های کیفیت را به دلیل عواملی مانند ذخیره سازی، محیط زیست، و همچنین شرایط مشابه دو مورد اول، حل کنند.
بسیاری از تولیدکنندگان به دلیل غیرقابل پیش بینی بودن، درسیستم کنترل Hazard Analysis Critical Control (HACCP) کار می کنند. سیستم HACCP بر ایمنی مواد غذایی و فساد احتمالی، از جمله سایر خطرات احتمال دیگر در تولید مواد غذایی تمرکز دارد. بنابراین TQM یا مدیریت کیفیت جامع( Total Quality Management) و معیارهای ISO 9000 به رویه های تولید و مقررات کیفیت متصل می شوند.

3. بازرسی محصول نهایی

تمرکز اصلی این اصل بازرسی محصول نهایی است، تا اطمینان حاصل شود که مطابق با الزامات مندرج در قوانین مربوط به مقررات مواد غذایی و نوشیدنی باشد. محصول نهایی مربوط به محصول مواد غذایی بسته بندی شده است که برای فروش به عموم عرضه می شود که شامل مصرف کننده نهایی و تامین کننده می شود. انواع مختلفی از غربالگری در فازهای مختلف وجود دارد – آزمایشات بصری، فیزیکی و شیمیایی تنها چند آزمایش چندگانه است که می تواند در طی مرحله غربالگری و بازرسی انجام شود. این تست ها برای کاهش خطرات احتمالی که با پردازش مواد غذایی همراه هستند، طراحی شده اند تا اطمینان حاصل شود که مردم فقط بهترین ها را دریافت می کنند بدون اینکه نگران سلامتی شان باشند.

رستوران‌ها نسبت به اخذ مدیریت کیفیت مستثنی نیستند.

آن‌ها هم بخشی از بخش غذا و نوشیدنی هستند و به همین دلیل مجبور هستند تا قوانین مشخصی را رعایت کنند تا ایمنی مردم را تضمین کنند.
دریافت گواهی نامه ایزو 9001 برای کسب و کار شما در رستوران سبب بهبود سیستم کاری شما خواهد بود و یکی از مواردی است که سبب پیشرفت و رقابت رستوران شما با سایر رستوران ها می گردد. پیشنهاد ما به شما دریافت گواهی نامه برای رستوران شما می باشد.
شما می توانید با دریافت گواهی نامه ایزو 9001 برای رستوران های خود اعم از رستوران های کوچک تا رستوران های بزرگ و همه نوع رستوران ها شامل سنتی و مدرن به افزایش کیفیت مواد غذایی خود کمک کرده و سبب افزایش رضایت مشتریان و افزایش جذب مشتریان شوید.

ترجمه : الهه تقی زاده بهجتی
منبع : سایت lundparksf

 

صدور گواهینامه ایزو

آکادمی آموزشی

دانستی های ایزو